Restegarnsteppe og litt til.Siden jeg måtte flytte ut av hobbyrommet mitt,er garnslanking høyst nødvendig.Etterhvert som man strikker,så oppstår det en stadig økende haug av restegarn.Hva skal man bruke alle disse restene til? Lappeteppe er ikke aktuelt siden det er blitt prøvd ut tidligere.Lappene havner i en pose og blir aldri montert.Har veldig monteringsvegring og for å unngå dette problemet,så strikkes hele teppes bredde.Blir neppe det vakreste jeg har laget,men ungene heier på meg.Her i huset elsker vi å kose oss under et pledd,så her diskuteres det hvem som skal ha det:) Har jo et håp om at det kunne passe på ekstrasengen som nå står på hobbyrommet mitt.Har et stykke igjen da:)Så har det blitt ny genser til mitt yngste barnebarn.Ikke fra lageret mitt denne gangen.Strikket i Lerke fra Dalegarn.

Babyluer av diverse rester med babyull.

Lue strikket i Safirgarn fra lageret mitt.
Til slutt en hals strikket i dobbel Kid mohair fra M&K. Denne er modell til butikken.

Ønsker dere en flott uke.

3 kommentarer

Greta

25.04.2013 kl.21:19

Her var det da masse flott. Kjekt att du blogger att også. Det blir eit spennde teppe det der. eit det ikkje finnes maken til :0).

Likte genseren til minstemann og resten også. Fin farge på den til minsten.

Du står på og lager masse sjølv om du sjelden blogger. Tenk det er snart 5 år siden du ført tok kontakt med emg. I juli eller august. skal sjekke det når det nermer seg.

Ha ein fin kveld og ei flott helg. klemmen

matja

25.04.2013 kl.21:27

Greta: Oi,er det virkelig så lenge siden? Tiden flyr fort.Ja,jeg tror teppe blir mer morsomt enn vakkert,Masse varme i hver eneste rest:)

Anne-Britt

02.05.2013 kl.16:59

Så masse fint du har laget. Teppet blir nok kjempefint når det blir ferdig.

Skriv en ny kommentar

hits