Raggsokker og plagsomt prosjekt.Da har min kjære fått seg nye sokker.Sokker er ikke mitt favorittstrikketøy,men greit nok.Det er også han med de største føttene som bruker mest ragsokker.Greit nok fordi de blir brukt og satt stor pris på,men ikke noe plagsomt prosjekt.

 

En liten babylue av en rest Lanett.

 

Så har jeg et prosjekt som plager meg veldig.Har gjordt det i flere måneder.Noen plagg bare roper på deg.....strikk meg strikk meg.
Hvorfor har jeg da, ikke begynt på det? Hele plagget er strikket 2r og 2vr. KJEDELIG!!! Likevel fortsetter dette plagget å forfølge meg.Det er egentlig en enkel oppskrift og passformen på slike plagg tiltaler meg veldig.Her om dagen printet jeg ut oppskriften så nå ligger det klart i strikkekurven.Var på jakt etter noe garn til et annet prosjekt, da det dukket opp noen nøster,med perfekt løpemeter til dette plagsomme prosjektet.Nå ligger garn,pinner og oppskrift klart i strikkekurven.Har et par prosjekter jeg ønsker å gjøre ferdig,men vet ikke om jeg klarer det.Nå roper det HØYT ifra strikkekurven.
Ønsker ikke å produsere flere UFOer.Det er vel det eneste som har stoppet meg fra å begynne på dette. Får diskutere litt mer med meg selv først:))

Ha en fin dag:)

 

 

2 kommentarer

Greta

07.06.2013 kl.12:44

Hei, du kan ikkje skrive slikt og så ikkje sei kva det er. da blir eg så forbanna nysjerrig.......

matja

07.06.2013 kl.12:59

Greta: Haha,du skal få se når det blir ferdig:))

Skriv en ny kommentar

hits