25g garn...hva blir det ?

En liten lue ble det. Her er det restegarn som blir brukt. Gjør ikke den store forskjellen i kurven min så jeg har nok til mange slike luer.Ikke tok den lang tid å lage heller, men den gjør stor forskjell for det lille nurket som får den. Denne og alle de andre plaggene er laget til https://www.facebook.com/groups/206109896251867/   Handicrafts made With Love som er en fb gruppe som strikker til Amadia Internasjonal.

Luer strikket av Freestyle og noen små rester.

Teppe av babyull rester og en kuvøsegenser.
Har du lyst til å bruke litt av restegarnet ditt til en god sak så er det mange hjertesaker å velge i på Fb gruppen Prematurstrikk og andre hjertesaker .

Ha en fortsatt fin påske alle sammen.

5 kommentarer

gretashobby

06.04.2015 kl.08:43

Du er jammen flink til å støtte slike saker. Mange små som får varme og gode plagg fra deg. Flink du er vennen. Nyt den siste fridagen. klem

akbhandy

06.04.2015 kl.09:34

Her var det mye fint, som kommer til å varme mange små. Og nok noen store hjerter også. :-))

Hobbystua

06.04.2015 kl.12:17

Så flott at du støtter opp med og strikke til noen som virkelig trenger og få noe som varmer små kropper. Jeg er ikke på FB så får ikke fulgt med på dette prosjektet men har hatt lyst til og strikke noe for slike små som ikke har en lett start på livet. Men kan jo kanskje høre med sykehuset her om det er noe dem trenger til prematuravdelingen kanskje. Har jo så mye garn som kan bli til noe som tepper og luer og annet smått. Mye fint du har laget May Britt:-)

matja

06.04.2015 kl.13:55

Hobbystua: Tusen takk. Hvis du ønsker å hjelpe, så har Amadia også blogg. Ønsker du å strikke til de så bare gi meg et ord, så kan du få adressen til hun som tar imot strikkeklær. Her er link til bloggen : http://www.amadia.no/pakking-og-sending/

mimouna

03.07.2015 kl.18:33

Kjekt å bruke slike smånøster til å varme babyer som virkelig trenger det. Fint tiltak!

God sommer!

Skriv en ny kommentar

hits