Travle tider.

Slutten av sommeren har vært travel. Har holdt på med flyttesjau for min mor, så strikking har det blitt lite av. Nå er hun på plass i ny leilighet så nå kan jeg kose meg med pinner og garn igjen.
Gjestehåndkle og en vaskeklut fra Sandnesgarn sitt klutehefte. Garnet er noe jeg fikk fra en slektning og settet skal brukes som premie hos Sanitetskvinnenes basar.Høsten er kommet og det var på tide å bytte ut luemodellene i butikken. Førstemann ut er en lue strikket i Myk fra Sandnesgarn. Navnet på garnet svarte til forventningene, for det ble en utrolig myk og behagelig lue.Beklager at bilde står på skakke. Bilde er tatt på mobilen og jeg har prøvd alt mulig, men når jeg legger det ut på bloggen,så snur det seg. Håper dere likevel får et inntrykk av hvordan den er.

 

3 kommentarer

Siv Svanem

26.09.2015 kl.09:06

Jeg satte hodet på skakke og så en fin myk lue.

matja

26.09.2015 kl.10:03

Siv Svanem: Tusen takk Siv. Får bruke digitalkamera heretter :)

gretashobby

26.09.2015 kl.11:08

Av og til så forsvinner tida fra ein fordi det er så mye anna som må gjøres. Men så får man atter tid til å kose seg med strikketøyet. Flotte ting begge to.

Eg får ofte bilder som er feil veg. Men i mappa ligg dei rett. Eg snur da da feil veg, lagrer og så snur eg dei tilbake og lagrer . Da kjem dei rett ut i innlegget.

Det garnet har eg ikkje prøvd. Får sjå om eg prøver det neste gang. HA ei fantastsik helg

Skriv en ny kommentar

hits